WIS Collect

BcPL locatie Herle maakt met ingang van dit schooljaar gebruik van WIS Collect voor de facturatie van de schoolkosten aan ouders. Als er een factuur klaarstaat versturen wij een e-mail met een link.

Deze link leidt naar het ouderportaal met daarin de factuur. Deze kan, eventueel in termijnen, betaald worden via:

  • IDEAL (ouderbijdrage, extra activiteiten/programma’s en reizen).
  • Overboeking (ouderbijdrage, extra activiteiten/programma’s en reizen).

 

 Hoe werkt WIS Collect?

Lees deze drie stappen over de werking van Wis Collect.

 

  1. U ontvangt van BcPL locatie Herle, van het e-mailadres no-reply@wiscollect.nl, een e-mail met daarin een link. Bewaar deze e-mail goed.

Het is uw inlog als u uw facturen nogmaals wilt bekijken.

  1. Door op deze link te klikken, komt u terecht op de online (WIS Collect) betaal-omgeving van BcPL locatie Herle. In deze omgeving kunt u zien welke factuur klaarstaat voor betaling en/of dat u zich kunt aanmelden voor een excursie of activiteit waarvoor betaald moet worden.
  2. Na de acceptatie van de factuur of keuze voor deelname, selecteert u de door u gewenste betalingsmogelijkheid:

een directe online betaling via IDEAL of een overboeking.

Download hier de handleiding voor ouders over WIS Collect. U kunt ook kennismaken met WIS Collect door een filmpje te bekijken waarin uitleg gegeven wordt over het programma. Klik hier om het filmpje te bekijken.

 

Correct e-mailadres in Somtoday

Met het programma wordt zowel de inschrijving als de betaling geregeld. Het is daarom van belang dat het juiste e-mailadres van de ouder/verzorger in Somtoday bekend is. Tenzij anders afgesproken, gebruiken we daarvoor het e-mail adres van ‘Ouder1’. Wijzigingen van het e-mailadres kunt u zelf in Somtoday invoeren. Zie hiervoor de handleiding ouderportaal van Somtoday.

Vragen?

Neem contact op via de volgende e-mailadressen:

 

Tussentijdse in- en uitstroom

Als een leerling maar een deel van het schooljaar aanwezig is, verlenen we reductie over het aantal volle kalendermaanden dat de leerling de school niet heeft bezocht. Over minder dan drie maanden verlenen we geen reductie. Het schooljaar loopt van 1 augustus t/m 31 juli.

 

 

Meld je nu aan!

Meld je nu aan voor onze online informatieavonden en open dag!

Direct naar