PROEFDAG HBR (HORECA, BAKKERIJ EN RECREATIE)

MAANDAG 16 JANUARI (15.00-17.00)

proefdagTijdens deze speciale open dag kun je uitgebreid kennis maken én “proeven” aan onze unieke opleiding. Je krijgt, letterlijk, een blik in de keuken. Zelfs meer dan dat. Je kneedt zelf je deeg, snijdt de groenten voor je gerecht en garneert het eindresultaat. Kortom; jij steekt, met hulp van onze eigen talenten, de handen uit de mouwen tijdens deze smakelijke middag. En natuurlijk mogen vader en moeder meekomen, als zij dat leuk vinden.

Honger gekregen? Je kunt je hier inschrijven.

OPEN DAG

ZATERDAG 18 FEBRUARI 2017 (10.30-13.30)

Iedereen is van harte uitgenodigd om, op deze dag, onze school “in bedrijf” te zien. Je hoeft je niet in te schrijven; kom gewoon gezellig langs. Wij zijn benieuwd of wij je kunnen verrassen

DOEDAG

DINSDAG 21 FEBRUARI 2017 (09.00-15.00)

doedagNatuurlijk wil jij, vóór je de keuze voor een school maakt, zelf ervaren wat deze school jou te bieden heeft. Op dinsdag 21 februari heb je een hele dag de gelegenheid deze kans. Je draait een hele dag mee op onze school en maakt kennis met al onze afdelingen. Laat je verrassen door wat je deze dag allemaal meemaakt. Een ding is zeker; het wordt een dag waarbij je niet in de schoolbanken zit maar de hele dag je handen uit de mouwen moet steken.

Wij verheugen ons al op je komst.

Je kunt je hier inschrijven

Direct naar