School Maatschappelijk Werk

Erover praten helpt…

Piekeren? Voel je je onzeker? Heb je een problemen thuis of met vrienden? Heb je een probleem dat je niet in je eentje kunt oplossen? Heb je een dip en wil je hier met iemand over praten? Of wil je graag antwoord op een vraag, die je niet aan je familie of vrienden durft te stellen? Ik help je graag!

Ik ben Marloes Hallers-Janssen, 29 jaar en werk onder andere bij het BCPL locatie Herle als maatschappelijk werker.

Op dinsdagochtend tussen 9.00uur en 12.00uur ben ik aanwezig op school. Bij problemen probeer je in eerste instantie zoveel mogelijk met je mentor te praten. Als dit niet voldoende is kun je je melden bij de zorgcoˆrdinator van school; mevrouw De Vrede, zij verwijst dan naar mij door.

Je kunt je vragen op andere dagen ook via e-mail bij me kwijt. Mijn email adres is mjanssen@alcander.nl.

Misschien dat ik je kan helpen. Door samen over je probleem te praten of naar een antwoord op je vraag te zoeken. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat ik vertrouwelijk met je vraag omga.

Vind je het prettiger om je vraag of probleem helemaal anoniem te stellen? Dan is www.klikvoorhulp.nl een uitkomst. Je kunt hier anoniem en gratis terecht voor advies.

Elke werkdag kun je met een maatschappelijk werker chatten tijdens het chatspreekuur van 18.00 en 21.00 uur. Op woensdag zijn we ook tussen 16.00 tot 18.00 uur online.

Via de e-mail kun je je vraag 24 uur per dag stellen.

Direct naar