Ontdek jouw toekomst op Herle!

Maak op verschillende manieren kennis met onze school.

Informatie-avonden

De informatie-avond is voor ouders met een zoon of dochter die mogelijk naar Herle gaat komen.
Tijdens deze digitale avond praten wij over het onderwijs op Herle

Open dag

De open dag is voor toekomstige leerlingen en hun ouders. Tijdens deze dag zetten wij onze deuren virtueel open. Digitaal kunnen jullie een kijkje nemen in de school. Hoe dit precies gaat laten wij jullie nog weten!

Doedag

De doedag is voor toekomstige leerlingen. Je gaat lessen volgen op Herle.
Meld je aan via onderstaande link!

Klik hieronder voor een virtuele tour door Herle

Maak op deze unieke manier kennis met onze school.

Vragen?

Voor vragen over onze school kunt u contact opnemen met Dhr. Maassen, contactpersoon voor leerlingen, ouders en basisschool,  Dhr. Maasen
Voor specifieke vragen over de onderbouw kunt u contact opnemen met de teamleider, Dhr. L. Reijnders
U kunt beiden het best bereiken via de mail en anders via het telefoonnummer van de school (045-5721010).

Waar wij voor staan

Herle is een VMBO-school in Heerlen waar we je LEREN LEREN, LEREN LEVEN en LEREN KIEZEN. Je kunt bij ons onderwijs volgen op VMBO: basis, kader, gemengd of TL-niveau.