Ontdek je toekomst op Herle!

Maak hieronder op verschillende manieren kennis met onze school

Informatie-avonden

De informatie-avond is voor een zoon of dochter die mogelijk naar Herle wil komen.
Tijdens deze digitatle avond praten wij over het onderwijs op Herle

Open dag

De open dag is voor toekomstige leerlingen en ouders. Tijdens deze dag zetten wij onze deuren virtueel open. Digitaal kun je een kijkje nemen de school. Hoe dit precies gaat laten wij jullie nog weten!

Doedag

De doe dag is voor toekomstige leerlingen. Je gaat lessen volgen op Herle.
klik hieronder voor de aanmelding.

Vragen?

Voor vragen over onze school kunt u contact opnemen met Dhr. Maassen, contactpersoon voor leerlingen, ouders en basisschool,  Dhr. Maasen
Voor specifieke vragen over de onderbouw kunt u contact opnemen met de teamleider, Dhr. L. Reijnders
U kunt beiden het best bereiken via de mail en anders via het telefoonnummer van de school (045-5721010).

Waar wij voor staan

Herle is een VMBO-school in Heerlen waar we je LEREN LEREN, LEREN LEVEN en LEREN KIEZEN. Je kunt bij ons onderwijs volgen op VMBO: basis, kader, gemengd of TL-niveau.