Tijdens deze proefdag waren alle lokalen van de afdeling HBR, Horeca- bakkerij en recreatie opengesteld. Op deze proefdag gaf deze afdeling een beeld wat er allemaal mogelijk was in deze branche. Bedrijven waren aanwezig om te vertellen dat er volop werk te vinden is in deze beroepen. De proefdag was  behalve het werken met eigen collega’s en leerlingen aangevuld met de vervolgopleidingen van Hotelschool Hasselt en het Arcuscollege. Oud leerlingen waren weer even terug om te laten zien wat ze al bijgeleerd hebben en vertelden de bezoekers over de aansluiting na het Herle. De avond was enorm druk bezocht, veel bezoekers wisten niet dat wij zo’n grote afdeling hadden.

.

Aya en Youri uit leerjaar één vertellen hun bevindingen.Tijdens de proefdag waren er optredens met muziek en vooral veel eten! We hebben hele leuken dingen mogen doen zoals zelf amandelkoekjes maken. Eerst kregen wij uitleg en daarna mocht je zelf aan de slag. Ook was er een experiment met stikstof, heel interessant dat je hiermee kunt koken. Maar toch waren de zelfgemaakte loempia’s het lekkerst! Ik heb het erg leuk gehad met mijn vrienden en vriendinnen!

Kortom een mooie verrassing voor heel veel bezoekers. HBR een opleiding die nooit verkeerd gekozen is en met veel vervolg- en beroepsmogelijkheden. 

 

Direct naar