Ziek / beter melden

Wanneer uw kind ziek is en niet naar school kan komen moet u dit als ouder zelf melden.
U doet dit door voor 08.30 te bellen naar 045-5721010. De receptioniste zal melding in ons systeem maken.

Als uw kind weer beter is dient u een betermeldingsbriefje in te vullen. Dit briefje heeft u via uw zoon of dochter ontvangen of kunt u hier downloaden. De leerling levert dit briefje, meteen na terugkomst op school, in bij de receptioniste. Zolang dit briefje niet ingeleverd is zal de leerlign afwezig staan in ons systeem. Vergeet dit dus niet!

Mocht uw zoon of dochter ziek worden tijdens schooltijd, zullen wij altijd even contact met u zoeken om u aan te geven dat hij of zij naar huis komt. Als er niemand thuis is, kunnen wij, i.v.m. onze verantwoordelijkheid, uw zoon niet naar huis laten gaan.